ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Hisarönü Seçil Şanlı Ortaokulu

0372 623 10 24 - 0372 623 24 24
İSKELE CADDESİ NO 1 Filyos Çaycuma ZONGULDAK
Vizyon
Doğasıda var olan, her an her şeyden, her yolla öğrenme ve bunu haz ile yapma yeteneğine sahip çocuk ve gençlerin, tüm yaşam gereksinimlerini karşılamada bu benzersiz yeteneklerini harekete geçirmek; kendi değerlerini oluşturma ve bunu kendisi ve insanlığın yararına kullanabilme yolunda zengin öğrenme ortamları hazırlayıp sürdürmektedir.
Misyon
Hisarönü Seçil Şanlı Ortaokulu olarak gayemiz; milli ve manevi değerleri benimseyen, tarihi ve toprağı ile bütünleşmiş, bugünü dünden, yarını bugünden güzel kılan, geleceği sahiplenen, ahlaklı, sevgi dolu, barışsever, özgüven ve kişilik sahibi, insana saygılı, temsil yeteneği olan öğrencileri yetiştirmektir. öğrenmeyi öğretmek, kabiliyetleri keşfedip yönlendirmek, toplumun her kesimini kucaklamak, toplum kalite anlayışı, modern donanım ve uluslar arası bilgi birikimiyle geleceğin nesillerini yetiştirmek için varız. Velisi ile bütünleşmiş, katılımcı, birlikte yöneten, değişimi yakalamış, bütün fertleri birlikte, sıcak bir aile olma felsefesini benimseyen anlayışın sahibiyiz. Hedefimiz; yükselmek, eğitim ve öğretimde başarı çıtasını en yukarı taşımak, ´ Geleceğin Türkiye´ sini inşa etmek konusunda üzerimize düşen görevi, layıkıyla yerine getirmektir.
08.40-15.30
MERKEZİ SİSTEM
ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ve DEMİRYOLU İLE
ÇAYCUMA İLÇESİNE BAĞLI FİLYOS BELDESİ